Yeni programlar baslayacak!

Yayınlarımız ve değerlendirmelerimiz ile ilgili artan sorgularımız oldu. Bu nedenle yayın platformumuzu yeniden düzenleriz ve daha büyük değerlendirme programlarına uygun fiyatlı alternatifler istemenin farkına vararak değerlendirme tekliflerimizi yeniden başlattık. 

Son birkaç yıl içinde birçok değerlendirme/denetim programı hakkında bilgi sahibi olan direktörümüz, öğrencilerin ilerlemelerini ölçmek, uygulamaları için motivasyonlarını korumak ve bazı durumlarda gelecekteki çalışmalar için gerekli kimlik bilgilerini almak için sahip oldukları tercihlerin farkındadır. 

Yine de bu programın niş bir alanı doldurduğunu düşünüyor ve dünyanın dört bir yanındaki piyano ve kompozisyon öğrencilerinin değerlendirmelerini uygun fiyatlı hale getiriyor. Aynı zamanda öğrencilerin farklı repertuarlar ve biçimsel seçimler konusundaki farkındalığını da artırmayı umuyor. Çoğu durumda öğrenciler, önerilen repertuarlar listemizden bir besteci/performans sahibi ve/veya seçtikleri müzik tarzının tanınmış bir tercümanı tarafından değerlendirilecektir. 

Listemize ve web sitemizde yer almak üzere tüm yeni fikirleri memnuniyetle karşılıyoruz. Doğaçlama ve ses tasarımı için ek kategoriyi de kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz! 

Daha fazla bilgi için lütfen Çevrimiçi Değerlendirmeler sayfasını ziyaret edin ve sorularla iletişime geçin. Gönderimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz!

Leave a comment